Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή προς τον κο. Υπουργό.


Είναι ζητήματα, θέματα και υποθέσεις οι οποίες αγγίζουν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Θα ήταν μία σωστή κίνηση, Κύριε Αρβανιτόπουλε να συνειδητοποιήσετε και να κατανοήσετε ότι ένα σχέδιο όπως το «Σχέδιο Αθηνά» πρέπει ν’ απορριφθεί.



Δεν είναι κακό, ούτε υποτιμητικό το να μάχεσαι για ένα αύριο που το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού πιστεύει πως είναι ανώφελο να αγωνίζεσαι. Λοιπόν οι γονείς, οι φοιτητές και γενικότερα οι οικογένειες έχουν αγανακτήσει ενώ παράλληλα έχουν λησμονήσει την ενότητα στον κοινό στόχο. Το σημαντικότερο, θα ήταν να προσπαθήσουμε να επιχειρηματολογήσουμε και να αγωνιστούμε για τα πιστεύω μας. Η πρότασή μας, Κύριε Υπουργέ είναι η εξής: Καταθέστε τις προτάσεις, τα πιστεύω σας, τις απόψεις , ακόμα και τις αντιρρήσεις σας, μάθετε να μην κατακρίνετε, και να πιστεύετε στον κοινό αγώνα. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η αναβάθμιση του πτυχίου της πληροφορικής είναι σημαντική αλλά η συγχώνευσή της με τα Γρεβενά είναι περιττή. Για να επενδύσει κάποιος πρέπει να έχει την υποδομή. Λοιπόν, τα Γρεβενά δεν την έχουνε! Το σημαντικότερο είναι πως, στην πόλη της Καστοριάς συγκεκριμένα είμαστε μία ενότητα η οποία θα παλέψει για τα πιστεύω της τα οποία εκπροσωπούν τουλάχιστον 2.000 φοιτητές.



Αυτό αποδείχθηκε μέσω της πορείας που διεξάχθηκε στη Καστοριά τη Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και συνεχίζει να αποδεικνύεται από τη συμμετοχή στη κατάληψη που λαμβάνει χώρα στο ΤΕΙ Καστοριάς από σήμερα Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.



Θα θέλαμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις προτάσεις μας και το γεγονός ότι δίνουμε μάχη ώστε να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι είναι λάθος με αυτή την πρότασή σας. 

Κωνσταντίνος Φαλάρης- Φοιτητής Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών, ΤΕΙ Καστοριάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου