Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Αποφάσεις από Γ.Σ.15/03/2013


Εχθές 15-3-2013 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, στην οποία συζητήθηκαν όλα όσα απασχολούν -στην παρούσα φάση- τη φοιτητική κοινότητα σχετικά με το Σχέδιο Αθηνά.
Η κατάληψη του ΤΕΙ Καστοριάς έληξε επίσημα, ωστόσο το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στο οποίο ανήκει το Παράρτημα της Καστοριάς τελεί υπό αναστολή. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη Γενική Συνέλευση, η εξεταστική πιθανότατα να ξεκινήσει την Τρίτη ή την Τετάρτη (θα βγει σχετική ανακοίνωση τις επόμενες μέρες).
Μετά από ψήφισμα, αποφασίστηκε την ερχόμενη βδομάδα παράλληλα με την εξεταστική, οι φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς να προβούν στις παρακάτω κινητοποιήσεις:
-Συντονισμό με όλα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ
-Τοπικές δράσεις:
α)Μικροφωνικές
β)μοίρασμα ενημερωτικών φυλλαδίων στην τοπική κοινότητα
γ)κάλεσμα κοινού συντονισμού με το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας
δ)Συμβολική κατάληψη του κτηρίου της Νομαρχίας, τις ώρες λειτουργίας την Τετάρτη 20 Μαρτίου
ε)Συντονισμό με την μαθητική κοινότητα της Καστοριάς
Ακόμα, δεδομένου ότι υπάρχουν ανακοινώσεις που θα αναρτηθούν στη συνέχεια των ημερών καθώς χρειάζονταν κάποια επεξεργασία (όπως για παράδειγμα ευχαριστήριο για όλα όσα πρόσφερε η τοπική κοινωνία της Καστοριάς στους φοιτητές του ΤΕΙ μας, πώς θα γίνουν οι λοιπές δράσεις που ψηφίστηκαν στην γενική συνέλευση, καθώς και όσα πρόκειται να συμβούν στην εξέλιξη του θέματος "Αθηνά"), το «γραφείο τύπου ανεξάρτητο παρατάξεων» που συστάθηκε και λειτουργεί στο ΤΕΙ εδώ και 40 ημέρες, αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία του από όσους το απαρτίζουν, για όσο ακόμα χρειαστεί.

Γραφείο Τύπου Ανεξάρτητο Παρατάξεων - ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, Παράρτημα Καστοριάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου