Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας εγκαταλείπουν κακήν κακώς το κτήριο

Τη στιγμή που τα ΜΜΕ -διαδικτυακά και μη- προβάλλουν ένα συγκεκριμένο μέρος της σημερινής διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας από την κεντρική είσοδο, παράλληλα στις δυο άλλες εισόδους του κτιρίου  συμβαίνουν τα εξής:

Στη κεντρική είσοδο,που, ως γνωστόν, γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει, βρίσκονται επίσης περίπου πεντακόσιοι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και διαδηλώνουν κατά του Σχεδίου Αθηνά, κάτι το οποίο δεν προβλήθηκε. Από την άλλη, τη νότια είσοδο του Υπουργείου, ανεξάρτητοι Φοιτητικοί Σύλλογοι από τα ΤΕΙ Καστοριάς, Αιγίου, Χαλκίδας, και Λάρισας έχουν κλείσει την είσοδο διαμαρτυρόμενοι για το Σχέδιο.

Την ίδια χρονική στιγμή όμως, από την τρίτη είσοδο του  Υπουργείου Παιδείας, οι υπάλληλοι εγκαταλείπουν κακήν κακώς το κτήριο. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό; Υπάρχει κάποια εξήγηση;


Κάνουμε έκκληση σε όλα τα ΜΜΕ που καλύπτουν το σημερινό γεγονός, να καλύψουν όλα τα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στο Υπουργείο. Ο κόσμος οφείλει να έχει μια συνολική εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα.


Από το Γραφείο Τύπου του ΤΕΙ Καστοριάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου