Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Καστοριά:Μποϋκοτάζ στους φανερούς εχθρούς μας!


Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ο αγώνας του ΤΕΙ μας από το blog oladeka.blogspot.com. Σε άρθρο με τίτλο "Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις" που δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου. Άλλο ένα video που δείχνει το επίπεδο γνώσης που παραδίδεται στο ΤΕΙ» κατακρίνεται το βίντεο των τριών τμημάτων του Παραρτήματος Καστοριάς.
Αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι σαν φοιτητές και τοπική κοινωνία και να δεχόμαστε προτάσεις, ιδέες και κάθε είδους βοήθεια από αυτήν, με έκπληξη είδαμε ένα τόσο κακοπροαίρετο άρθρο.
Σαν απάντηση κρίνουμε ορθό το "μποϊκοτάρισμα" του συγκεκριμένου blog.
Με απλά λόγια, δεν κάνουμε κανένα "κλικ" σε κανένα δημοσίευμα του συγκεκριμένου blog από εδώ και πέρα για να μην επωφελούνται αυτοί που είναι εναντίον του αγώνα, που αντί να είναι κοινός για όλη την κοινωνία της Καστοριάς, δέχεται τέτοιου είδους επιθέσεις.
Για το τι λέει το συγκεκριμένο άρθρο μπορείτε να δείτε τις δύο παρακάτω εικόνες:




Ευχαριστούμε όλους σας εκ των προτέρων,
Γραφείο Τύπου Ανεξάρτητο Παρατάξεων
ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας - Παράρτημα Καστοριάς

2 σχόλια:

  1. Το άρθρο το oladeka είναι ξεκάθαρο και ο έχων την στοιχειώδη κριτική ικανότητα αλλά και διανοητική διάυγεια, κατανοεί ότι όχι μόνο δεν υπάρχει ίχνος εναντίωσης στον αγώνα των φοιτητών για τα δίκαια αιτήματα τους, αλλά ίσα ίσα γίνονται συγκεκριμένες επισημάνσεις και καλοπροαίρετη κριτική ώστε να βελτιωθεί η επικοινωνιακή πολιτική προς όφελος των φοιτητών και επίτευξης του επιδιωκόμενου στόχου με ευνοικότερες προοπτικές.Αυτή η αντίδραση ορισμένων θερμοκέφαλων-ανεγκέφαλων διαχειριστών του αναφερόμενου blog, μας κάνει να λυπούμαστε ακόμη περισσότερο, όχι μόνο για το επίπεδο τεχνικών και επικοινωνιακών γνώσεων μερικών,αλλά πλέον, ακόμη και για την κριτική και αντιληπτική ικανότητα αυτών των παιδιών.Δεν μπορεί να ΜΗΝ(!) καταλαβαίνουν τόσο απλά κείμενα, και να μπερδεύονται τόσο πολύ ώστε διαβάζοντας ένα απλό κείμενο να αντιλαμβάνονται ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που γράφει!Το oladeka υποστήριξε και συνεχίζει να υποστηρίζει με πάθος την διεκδίκηση της δικαίωσης έναντι του κυβερνητικού ολοκληρωτισμού του σχεδίου Αθηνά.Στελέχη του OlaDeka έχουν συνεισφέρει με προσωπική εργασία στον αγώνα αυτόν μετά από συνεργασία με πραγματικούς και άξιους αγωνιστές φοιτητές που δεν έχουν μπερδεμένο μυαλό και ούτε κομπλεξαρισμένη συνείδηση που γεννά εμπλοκές και εμμονές σε προσωπικές και νηπιακού τύπου ίντριγκες!Λυπούμαστε ειλικρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς, το άμεσο νόημα του παραπάνω άρθρου υποβαθμίζει μέχρι ενός σημείου τη νοημοσύνη των σπουδαστών. Το ότι είναι καθηγητές μας δε σημαίνει ότι ενστερνιζόμαστε τις προσωπικές απόψεις τους. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και ενίσχυση της κριτικής σκέψης. Ακούμε όλες τις απόψεις αλλά στο τέλος διαμορφώνουμε ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. Ειλικρινά ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς απ το OlaDeka που μας στηρίξατε, αλλά θα μπορούσατε απλά να επικεντρωθείτε καθαρά στους φοιτητές και τον αγώνα τους, και όχι να τους προσβάλλετε καθ' αυτόν τον τρόπο, θεωρώντας τους πρόβατα των καθηγητών τους. Ο αγώνας κατά του Σχεδίου Αθηνά ξεκίνησε από εμάς και γίνεται για εμάς... Διεκδικούμε μόνο τα πτυχία μας, και όχι τα συμφέροντα των καθηγητών μας. Εκείνοι ας κάνουν το δικό τους αγώνα αν θέλουν.... Ευχαριστώ...

      Διαγραφή