Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ) ΤΟΥ Α.Τ.Ε.Ι.Θ

Συνάδελφοι:
Όσοι από εμάς αποφασίζουν να μετέχουν στις κινητοποιήσεις του Τμήματός μας ή του ΑΤΕΙΘ ή σε οποιαδήποτε ενέργεια ή δράση, θα πρέπει να ενημερώνουν και να ενημερώνονται συνεχώς, ώστε να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση και μεγαλύτερη οργάνωση για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μαζικότητας των κινητοποιήσεων. 
Πολύ σημαντικό είναι να μετέχουμε όλοι μας στη Διαβούλευση του Υπουργείου Παιδείας μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του
http://www.minedu.gov.gr/. Μπορούμε να συμμετέχουμε διατυπώνοντας γραπτά την άποψη, τις ενστάσεις και τα παράπονά μας με κόσμιο πάντοτε τρόπο, χωρίς υβριστικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. 
Εξίσου σημαντικό είναι και το να μετέχουμε με μεγάλο ζήλο και στην πλατφόρμα για τη διάσωση του marketing, που έχει δημιουργηθεί από το Marketing Club (MC)
http://www.marketingclub.gr/sos-marketing.
Όσοι φοιτητές μπορούν να παρακινήσουν γονείς, συγγενείς, φίλους ιδιαίτερα από τον ακαδημαϊκό χώρο ή και κυρίως από το χώρο των επιχειρήσεων θα ήταν πολύ θετικό να τους ζητήσουν να συμμετέχουν στη Διαβούλευση με ένα μικρό έστω θετικό σχόλιο. Επίσης μπορούμε απλώς να συλλέξουμε ονόματα και ιδιότητες φυσικών προσώπων ή εκπροσώπων επιχειρήσεων ή/και φορέων στη λίστα που έχει δημιουργηθεί με υποστηρικτές του Τμήματός μας και να τα προωθήσουμε στο foitites.marketingteithe@gmail.com. Το site αυτό και τις σελίδες του Τμήματος και του Marketing Club καλό θα είναι να τις παρακολουθούμε καθημερινά και συνεχώς.
Επίσης μπορούμε καθημερινά και συνεχώς να παρακινούμε μέσω email, facebook ή twitter όσους περισσότερους μπορούμε ώστε να έχουμε την μεγαλύτερη δυνατή απήχηση. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με όσα video βρίσκουμε στο you tube και αφορούν το Τμήμα μας, καλό θα είναι να τα «ανεβάζουμε» συνεχώς όπου μπορούμε, υπό την προϋπόθεση ότι έχουμε ελέγξει το περιεχόμενό τους και μας εκφράζει.
Αγωνιζόμαστε για τους στόχους:
• Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΤΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
• ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΤΕΙΘ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου