Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Το παράλογο του κύριου Υπουργού.



Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος. Ένας άνθρωπος που με φανερή αίσθηση ειρωνείας βάφτισε το σχέδιο που κατακρεουργεί την παιδεία «Σχέδιο Αθηνά». Αυτός ο άνθρωπος αποφάσισε να κλείσει ή να αλλάξει σχολές δείχνοντας πλήρη άγνοια για τα αντικείμενα που καταργούνται.
Το τραγικότερο όλων είναι ότι αυτός ο κύριος, που θέλει να ονομάζεται Υπουργός Παιδείας και είχε την φαεινή ιδέα να κλείσει τα τμήματα Δημοσίων Σχέσεων κ Επικοινωνίας έχει υπάρξει Επίκουρος καθηγητής Διεθνούς κ Ευρωπαϊκής Πολιτικής στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του πανεπιστημίου Τζορτζ Μέισον στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, σύμφωνα με το βιογραφικό του. Δηλαδή, ένα γνωστικό αντικείμενο που όχι απλά μπορεί να κατανοήσει αλλά το έχει διδάξει κιόλας, προσπαθεί να το σιγάσει στην Ελλάδα.
Αλλά όχι μόνο αυτό. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι σχολές ΔΣΕ αποτελούν προθάλαμο ανεργίας. Με ποια λογική ένας γνώστης του αντικειμένου μπορεί να έχει μια τέτοια άποψη; Είναι άκρως αντιφατικό! Ειδικότερα, όταν η αγορά εργασίας έχει απορροφήσει τους 801 απόφοιτους, μόνο από το τμήμα της Καστοριάς.
Μια τέτοια κίνηση κάνει εμάς τους φοιτητές του αντικειμένου να αναρωτιόμαστε για τη δυνατότητα αντίληψής του. Δεν γίνεται να μας διαγράφει την ειδικότητά μας όταν ο ίδιος έχει εξαιρετική οικειότητα με αυτή και θα μπορούσε να είναι καθηγητής μας. Ζητάμε ως φοιτητές Δημοσίων Σχέσεων κι Επικοινωνίας από τον κύριο Υπουργό να λάβει θέση όχι μόνο ως Υπουργός, αλλά και ως καθηγητής τμήματος Δημοσίων Σχέσεων.
Αμοργιανού Δήμητρα-Παρασκευή. Τμήμα ΔΣΕ Καστοριάς.
Ζήνδρου Κατερίνα. Τμήμα ΔΣΕ Καστοριάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου