Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Μ’ αυτό το κείμενο ζητάμε απ’ όλους σας, φοιτητές του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας όπως και του τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών να μας βοηθήσουν και να δώσουν το δικό τους στίγμα στην προσπάθεια που όλοι μας υποβάλουμε καθημερινά για παραμονή και αναβάθμιση του ακαδημαϊκού μας παρόντος.
Πιο συγκεκριμένα, ζητάμε απ’ όλους εσάς να μπείτε στην διαδικασία να δημιουργήσετε  ένα βίντεο (video response) στο οποίο θα προβάλλετε εσείς οι ίδιοι την άποψη σας, όπως και θα σχολιάζετε την παρούσα κατάσταση που βιώνετε (ΌΝΟΜΑ, ΤΜΗΜΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ). Αναλυτικότερα θα μπορούσε να γίνει μια καταγραφή των εμπειριών σας ως φοιτητές εδώ στην πόλη της Καστοριάς, όπως επίσης, να αναφερθείτε στο πρόγραμμα σπουδών των σχολών σας αλλά και τι αποκατάσταση υπήρξε μετά το τέλος των σπουδών σας.
Αναλυτικό η μη. Μεγάλου μήκους βίντεο η όχι, είναι μια κίνηση που θα έδινε σίγουρα σε όλους μας κουράγιο αλλά και θα έδειχνε σε όσους έχουν ψευδαισθήσεις για την ως τώρα πορεία κάποιων τμημάτων πως ζήτημα βιωσιμότητας και σημαντικότητας δεν τίθεται. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου