Η αξία των τριών επιστημών! .

Χτυπήσατε τρεις επιστήμες που ΔΕΝ έπρεπε να χτυπήσετε! Την ΠΑΤΗΣΑΤΕ!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως από αυτή τη στιγμή που δημοσιεύεται η παρούσα ανακοίνωση, συστάθηκε και λειτουργεί στο χώρο του ΤΕΙ μας.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ + ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το σχέδιο που ακολουθεί συντάχθηκε για το ΤΕΙ Καστοριάς, στην περίπτωση που θα αποφασισθεί «κατάληψη» στη Γενική Συνέλευση.

Σύσταση συντονιστικής επιτροπής κατάληψης ΑΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η συντονιστική επιτροπή της κατάληψης είναι η εξής

ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ!

Το παραπάνω βίντεο δημιουργήθηκε απ’ τους φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς και των τριών τμημάτων, του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών και του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Προς όλους όσους βοήθησαν κτά τη διάρκεια της κατάληψης






Ως Γραφείο Τύπου Ανεξάρτητο παρατάξεων, είχαμε υποσχεθεί πως μετά το πέρας της κατάληψης θα αποστείλουμε ευχαριστήρια προσωπικά, σε όσους είτε οικονομικά είτε με είδη που προσέφεραν, μας βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα.

Παρ’ όλα αυτά λόγω των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο ΤΕΙ, δηλαδή, τις φοιτητικές εκλογές, το άγχος μας για την έκβαση του Σχεδίου Αθηνά και όλων των αλλαγών που έχουν συμβεί στο φετινό εξάμηνο αλλά και κάποιων γεγονότων κατά τη διάρκεια της κατάληψης δεν ήταν δυνατόν να συλλέξουμε τα στοιχεία για να βγάλουμε ανακοίνωση με όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στη κατάληψή μας και βοήθησαν τον αγώνα μας. 

Σας ευχαριστούμε για όλες τις προσφορές και δωρεές σας και να είστε σίγουροι πως το καθετί που προσφέρατε, ήταν για εμάς απόλυτα σημαντικό.

Όποιος ωστόσο, σύλλογος ή ιδιώτης, χρειάζεται κάποιο έγγραφο για να δικαιολογήσει την προσφορά του, ας επικοινωνήσει με το Δ.Σ. των φοιτητών, καθώς αυτή τη στιγμή δεν τελούμε υπό κατάληψη πράγμα που σημαίνει ότι δεν υφίσταται πλέον συντονιστικό και τις αρμοδιότητές του έχει το Δ.Σ των φοιτητών.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Φωτορεπορτάζ όλων των κινητοποιήσεων - ΤΕΙ Καστοριάς

Το παρόν βίντεο, είναι φωτογραφικό ρεπορτάζ των κινητοποιήσεων του ΤΕΙ Καστοριάς ενάντια στο προσχέδιο νόμου "Αθηνά"!